hr en de ne

1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2

Mreznica

SM1J

Biciklizam.

Gastro

NOVOSTI1

Gljivarska večer

Pozivamo vas na tradicionalnu gljivarsku večer koja će se održati u hotelu Duga Resa, u utorak 17.10.2017 sa početkom u 19 sati. Besplatno možete degustirati razna jela od gljiva, a svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 841-526 ( hotel). Sve prisutne zabavit će “Dugoreški tamburaši”. Vidimo se!

0 comments

Riječno kino

Sutra je kino: 20:00 je kviz 21:30 početak filma Vidimo se 🙂  

0 comments

Folklorne skupine u amfiteatru

  U srijedu 05.07. s početkom u 20 sati u amfiteatru nastupiti će 180 sudionika različitih folklornih skupina iz 6 zemalja – Rumunjska, Cipar, Tajvan, Burundi, Španjolska i Bugarska!   Vidimo se!

0 comments

Projekcija crtanog filma “Prste(n) k sebi”

Vidimo se u subotu 03.06. u 21 h na projekciji crtanog filma “Prste(n) k sebi”. Film je sinkroniziran i animirani. Radnja filma smještena je u izvoran grad budućnosti, gdje automobili lete zrakom, a roboti šeću ulicama. Super zločinac Oskar zaprijeti da će uništiti čitav grad, a sramežljivi izumitelj Sam angažira robote da spase grad.

0 comments

Nastavak manifestacije “Proljeće u amfiteatru”

U petak 26.05. kino projekcija – “Lajava buntovnica ( 2015., komedija, obiteljski, dječji) U subotu 27.05. koncert “Rokaj u parku”, na kojem će nastupiti grupe “Točka 56”, “Lorelai”, “Api i čevapi”, a nakon njih kultna grupa “Songkillersi” te karlovačka grupa “The Chocolate Nipples”. Početak koncerta u 19 sati! Vidimo se i ovog vikenda u amfiteatru, […]

0 comments

Virtualna šetnja

crtaVirtualna šetnja Duga Resom

BROŠURA BICIKLISTIČKIH STAZA

BROŠURA NORDIJSKO HODANJE