hr en de ne

Biciklizam   arrow

Jedan od najboljih načina za upoznavanje prirode i uživanje u njoj zasigurno je vožnja biciklom. Manevrirajući na dva kotača na poseban se način povezujete i stapate s prirodom – ova aktivnost čini zdravima i dušu i tijelo.
Niti jedna druga aktivnost ne sadrži toliko mogućnosti i izazova koliko bicikliranje. Dolina rijeke Mrežnice ali i brdske staze dugoreške planine Vinice savršen su biciklistički teren koji će udovoljiti kriterijima i najzahtjevnijeg biciklista. Nemojte se začuditi ako putem susretnete kojeg neustrašivog stanovnika šume ili livade – okolica Duga Rese, osim biljnog, skriva i zanimljiv životinjski svijet.

Nakon vrućeg ljetnog dana, tijekom svojeg biciklističkog pothvata, osvježenje ćete pronaći u najzelenijoj rijeci na svijetu. Idealno utočište za bijeg od svakodnevnih problema naći ćete upravo u ovoj prirodnoj oazi opuštanja – Mrežnici, čijoj bistroj vodi i njenim nezaboravnim slapovima ne može konkurirati niti jedan wellnes centar.
U biciklizmu mogu uživati zaista svi. Stoga, ukoliko želite pobjeći od stresne svakodnevnice i ”napuniti baterije”, vratiti se izvornoj, netaknutoj prirodi – ponesite svoju opremu i juriš po biciklističkim stazama dugareškog kraja. Očekuje vas nezaboravno iskustvo prepuno prirodne svježine i akcije.

BROŠURA BICIKLISTIČKIH STAZA

BROŠURA BICIKLISTIČKIH STAZA